<IMG SRC="nonflash.gif" width=650 height=260 BORDER=0>


 

Nieuws

14-12-2020

Op 14 december 2020 hebben wij onze lieve Hope moeten laten gaan. Onze eerste Border Collie, de stammoeder van onze kennel maar bovenal de liefste hond die er bestond, is er niet meer. Bijna 13 jaar hebben wij intens mogen genieten van haar. Haar karakter was er een uit duizenden. Hope was een van de stabielste honden die je kan hebben. Ze hield enorm van mensen en met name kinderen. Ze was altijd blij en liet zich maar al te graag op haar rug vallen waarmee ze aangaf dat je haar buik moest kriebelen. Dankbaar dat wij jouw baasjes mochten zijn, dankbaar voor jouw 18 kinderen en al je kleinkinderen. Dankbaar voor alles wat we samen met jou hebben mogen doen en het plezier wat ze er in had. Hope wordt enorm gemist.

 

 

15-11-2020

Verdrietig nieuws... Fansy, Robrensis Cyber FanSy GameGirl heeft vandaag haar laatste adem uitgeblazen. Fansy heeft een prachtig leven gehad en wij hadden ons geen betere baasjes voor deze lieve meid kunnen indenken. Heel veel sterkte gewenst!

 

 

25-10-2020

Puppynieuws! Op 17 oktober 2020 is Shedy bevallen van ons Robrensis V-nest. Ze is de trotste mama van een Blue Merle teefje, een Tricolor teefje en een Tricolor reutje. De pups zijn erg vroeg op de wereld gekomen maar het gaat goed met moeder en kids! Dream is 2 dagen later bevallen, op 19 oktober 2020, van wederom 2 reutjes! Ook zij is weer een super lieve moeder.

Zowel van Shedy als Dream zijn helaas geen pups beschikbaar.

Shedy's zoon uit het S-nest staat vanaf nu ter dekking! Hij heeft reeds 2 prachtige Sable dochters op de wereld mogen brengen. Meer informatie  over Simba via onderstaande foto:

 

27-09-2020

Door corona is dit jaar maar stil zonder wedstrijden en tentoonstellingen.

Toch zal het eind oktober weer wat drukker bij ons worden. Dream en Shedy verwachten allebei weer pupjes! Hopelijk mag alles goed gaan en worden er gezonde pups geboren rond 21 oktober 2020. Meer informatie is te vinden onder "Nestplanning".

Maizie en Quy-Qi hebben hun laatste gezondheidstesten ondergaan voor de fok. Het betrof de röntgenfoto's voor heupdysplasie en in Quy-Qi haar geval ook elleboogdysplasie. Beide dames hebben HD-A en Quy-Qi is ook vrij van elleboogdysplasie. Wij zijn blij! Hopelijk mogen beide dame in de toekomst ook voor gezonde en mooie pupjes gaan zorgen. 

22-08-2020

Marja en Mony hebben sinds lange tijd vandaag weer een Obedience wedstrijd gelopen. Dit resulteerde in een mooie  2e plaats in Class "B".

03-04-2020

Na een aantal jaar kunnen wij eindelijk mededelen dat onze website eindelijk (weer) compleet is! Alle pagina's staan online en zijn up to date. Er zijn nieuwe foto's en (wedstrijd)uitslagen van onze eigen honden. Onze hoop voor de toekomst, Maizie & Quy-Qi zijn toegevoegd en alle door ons gefokte nesten zijn te bekijken via de "Nakomelingen" pagina. Klik op een nest en u vindt de pupfoto's van geboorte tot aan vertrek evenals de persoonlijke pagina's met foto's en uitslagen van iedere hond. Zo hebben de door ons gefokte honden een soort van jaarboek bij ons op de website en kan iedereen zien hoe onze pups zich ontwikkelen. 

Voorbeeld: Ga naar 'Nakomelingen', klik op een nest en zo komt u op de pagina waar alle honden uit dat betreffende nest te vinden zijn, met daarop de link naar de persoonlijke pagina. Bijvoorbeeld: Nakomelingen -> D-nest-> Yume -> Button 'Fotoalbum' brengt u bij al zijn foto's.

Veel kijkplezier en wij danken al onze pupkopers voor de fantastische foto's en het bieden van een liefdevol thuis voor onze pups!