t
 

 

 

<IMG SRC="nonflash.gif" width=650 height=260 BORDER=0>


 

In loving memory

Gone but never forgotten...

 

Ch. Quellyane Hope N Dream "Hope"

 

Geboren op: 21-01-2008 : 14-12-2020

Op 14 december 2020 hebben wij onze lieve Hope moeten laten gaan. Onze eerste Border Collie, de stammoeder van onze kennel maar bovenal de liefste hond die er bestond, is er niet meer. Bijna 13 jaar hebben wij intens mogen genieten van haar. Haar karakter was er een uit duizenden. Hope was een van de stabielste honden die je kan hebben. Ze hield enorm van mensen en met name kinderen. Ze was altijd blij en liet zich maar al te graag op haar rug vallen waarmee ze aangaf dat je haar buik moest kriebelen. Dankbaar dat wij jouw baasjes mochten zijn, dankbaar voor jouw 18 kinderen en al je kleinkinderen. Dankbaar voor alles wat we samen met jou hebben mogen doen en het plezier wat ze er in had. Hope wordt enorm gemist.

Klik op de foto om naar Hope haar persoonlijke pagina te gaan.

 

Ch. South'n Whites Grumpy Ganoushka ~Sterre~

 

Geboren op: 18-08-2007 : 12-06-2018

Op 12 juni 2018 heeft Brenda afscheid moeten nemen van haar soulmate. Bovenstaande foto is slechts 3 uur voor haar overlijden genomen, niet wetende dat haar tijd op deze wereld er bijna op zat. Het is moeilijk om in het kort op te schrijven hoe bijzonder Sterre was. Er valt een boek over haar te schrijven en dan nog zou ik bang zijn dat ik iets zou vergeten. Dankjewel Sterre voor het zijn van mijn steun en toeverlaat 11 jaar lang. Dankjewel voor je knuffels en kusjes, alle ervaringen die we met je hebben mogen delen, alle sporten die we gedaan hebben, de optredens, het samenwerken, het van jou opwachten voor de deur of op de trap tot ik thuis kwam en zelfs je blije geblaf (welke je heel regelmatig hebt laten horen). Je hebt alles gegeven, iedere dag opnieuw. De leegte die je achterlaat is enorm. Je was oprecht 'one in a million'.

Klik op de foto om naar Sterre haar persoonlijke pagina te gaan.

 

Ch. Evita from Olionshouse ~Vita~
 

Geboren op: 21-02-2005 : 30-09-2017

Vita onze grote vriendin is er niet meer. Ze mocht ons bijna 13 jaar verblijden met haar aanwezigheid. Met Vita zijn we begonnen met het lopen van tentoonstellingen en is onze kennel ontstaan. Onze stabiele, lieve, gekke en vrolijke meid. Haar lijf was op. Dan is het enige eerlijke wat je kunt doen haar de pijn besparen en haar laten gaan...

Klik op de foto om naar haar persoonlijke pagina te gaan.

 

South'n Whites Sweet Surprise ~Zapper~

 

Geboren op: 25-02-2002 : 02-01-2016

Zapper mocht bijna 14 jaar lang deel uitmaken van ons leven. Zijn favoriete plaats was het strand, hier liep hij op een leeftijd van 5 weken al luidkeels overheen en tot 2 dagen voor zijn overlijden kon je zien dat hij er van genoot.
Helaas ging zijn gezondheid hard achteruit en hebben we besloten dat het enige juiste wat we voor hem konden doen is hem laten gaan.
Nu kan hij oneindig over het strand rennen, zonder pijn. We missen hem!

Klik op de foto om naar zijn persoonlijke pagina te gaan.

 

Robrensis Absolutely Fabulous ~Carlin~

 

Geboren op: 19-01-2009 : 29-09-2010

Carlin is de eerste zoon van Sterre (zie ons A- nest). En niet alleen wat uiterlijk betreft maar ook qua karakter was het precies zijn moeder.
Een ontzettend lief, actief en vrolijk mannetje. Carlin is veelte jong omgekomen bij een tragisch auto ongeluk. Niks kan beschrijven hoe erg we hiervan geschrokken zijn en hoe verschrikkelijk we het vinden. We wensen Nicky en Jan heel veel sterkte met het verlies.

Klik op de foto om naar zijn persoonlijke pagina te gaan.

 

Royanna Of Blue Tails ~Sissi~

 

O'Sheer Illusion of blue Tails -X- Grindslanten's Tin-Tin

Sissi, ons eerste Sheltie teefje met stamboom hadden wij geďmporteerd uit Frankrijk bij Veronique Hubert van de kennel "Of Blue Tails" in 2000.
We hadden haar gekocht met de droom om met haar te fokken, helaas viel deze droom in duigen toen we haar meenamen voor de oogtest en bleek dat zij CRD had. In die tijd was het echt nog 'not done' om met zo'n teefje te fokken dus werd zij gesteriliseerd. Jaren later hebben we hier natuurlijk ontzettend veel spijt van gehad, maar helaas is het niet terug te draaien.
Sissi was Brenda's eerste hondje, waar Brenda was, was Sissi ook te vinden. Door Sissi heeft Brenda honden leren trainen en samen hebben ze dan ook meerdere malen hele mooie resultaten behaald in de hondensport. Toen we onze kennelnaam aanvroegen hebben we dan ook gekozen haar te vereeuwigen in onze kennel. In 2010 is Sissi plotseling overleden.

 

Doska

 

Doska, onze eerste Sheltie. Door haar is onze liefde voor het ras ontstaan.
Op 4 oktober 1999 hebben we deze herplaatsing  Sheltie teef opgehaald. Een hond met een flinke bagage en veel angst.
Doska was een ontzettend lieve en zachte hond en genoot van aandacht en wandelingen.

 

Ranko Zohar ~Ranko~

 

Geboren op: 10-09-1998 : 18-05-2007